Happy Customers & Reviews

Thank you for leaving such lovely feedback. We’re so grateful! Through the years we’ve also received many wonderful photos, scroll down to see them! 

Google Reviews

Facebook reviews

MYRTE
5.0
Based on 22 reviews
powered by Google
Molly Vd Braak
Molly Vd Braak
18:26 19 Mar 21
I am completely in love with Myrte's birds! Various art prints with birds framed in a special place in the house, beautiful wall stickers and we drink tea from mugs with birds by Myrte. These mugs come in a beautiful packaging, so they are also very nice to give as a present.
Vivian Heijckers
Vivian Heijckers
08:06 17 Mar 21
Nice quality, delivered quickly and neatly. If you follow Myrthe on Instagram you can see with how much love for birds, animals and nature she designs her products in great detail. It is not just any bird or hedgehog, it just about lives and jumps off your wall, you can only achieve that if you... really immerse yourself in the posture and movements of the animal. Seriously happy for every room in the house. A piece of the outside to enjoy indoors at any time. Only drawback; it's addictive, you want to have it all 🙂 So know what you're getting into 😉read more
Monique Veldhuis
Monique Veldhuis
20:48 16 Mar 21
Myrte makes such beautiful unique objects, with a heart for everyday nature. The plates and tiles are great to hang in a nice spot. The animal stickers are really fun and can be put on all kinds of crazy and unexpected places in your house. And then the packages are a party to unpack when ordering.... Packed with care and love ❤️❤️read more
Saskia Hemelt
Saskia Hemelt
19:37 16 Mar 21
Bought 4 sheets of wall stickers. And I am completely happy with it 🥰They are super beautiful, realistic in size and of extremely good quality. My son went to stroke the wall stickers of the hedgehogs ❤🦔 so much fun! i will definitely order here again. it was super fast by the way!
Bianca Steenvoorden
Bianca Steenvoorden
19:06 16 Mar 21
Even before we moved, ikea had decided to place some orders with Myrte. We now have various posters and signs, "our" Hedgehogs adorn the hallway and we have made others happy with Myrte. Something for everyone, flexible and beautiful! See you next time!
See All Reviews
Myrte
5.0
Based on 24 reviews
powered by Facebook
Esther de Laat
Esther de Laat
2021-09-19T19:00:34+0000
Super leuke webshop met prachtige artikelen! Je huis wordt er zoveel gezelliger van.En Myrte is ook nog eens enorm klantvriendelijk. Ik had een plaid besteld maar de kleur bleek uiteindelijk toch minder bij mijn interieur te passen dan gedacht, toen mocht ik eerst een andere plaid komen bekijken... om te zien of deze wel paste qua kleur en de plaids vervolgens kosteloos omruilen. Echt top! Mijn kat is trouwens ook helemaal fan van het plaid 😉read more
Rvs Arianne
Rvs Arianne
2021-07-01T08:18:32+0000
Loving nature IN my house❣️
Annalies van Ewijk-Muijen
Annalies van Ewijk-Muijen
2021-05-08T12:45:32+0000
Heel mooi hoe deze ontwerpen de natuur in huis halen! Heel subtiel, maar juist door de eenvoud zo krachtig. Absolute aanrader!
Leinette Francke
Leinette Francke
2021-05-05T17:14:54+0000
Zo leuk!!! Absoluut een aanrader!!
Sandra Slappendel
Sandra Slappendel
2021-03-21T15:18:07+0000
Mijn keuken opgefleurd met vogelstickers van Myrthe, ze zitten gezellig op o.a. op de lichtknopjes! Ook zit er een muis in mijn fruitschaal, nét echt! Op mijn tuinbank zitten insecten en vlinders, mijn kat heeft paar keer geprobeerd een vlinder te vangen omdat hij dacht dat het een échte was!
Rowan Hulsman
Rowan Hulsman
2021-03-21T14:38:51+0000
Ik heb bij Myrte prachtige muurstickers gekocht van verschillende vogeltjes. De stickers plakken gemakkelijk op mijn muur, en iedere keer als ik ze zie wordt ik er weer vrolijk van! 🐦
Sandra van Endschot
Sandra van Endschot
2021-03-21T14:22:20+0000
Hier al hele serie kussens op de bank. Ze zijn prachtig!Ook wandbordjes aan de muur en niet vergeten de muizenmuurstickers. Leuke shop met mooie spullen.
Monique van der Ven
Monique van der Ven
2021-03-19T18:14:12+0000
Prachtige stijl met oog voor detail. Kwalitatief hoogwaardig en zoveel mogelijk duurzaam. En, last but not least, leuk team!
Anneke Boschma
Anneke Boschma
2021-03-19T17:50:08+0000
Prachtige vogelkussens en ook stickers ook van bloemen of muisjes.En ook leuke mokken van vosje of eekhoorn een sierraad in je keuken.
Katja Zambib
Katja Zambib
2021-03-19T17:22:18+0000
Geweldig mooie producten, aardige Myrte en snelle reactie. Ik geniet elk kopje koffie of thee van die mooie vogelmokken!
Sien Mau-Wol
Sien Mau-Wol
2021-03-17T11:47:30+0000
Prachtig plaid met meesjes binnen gekregen als cadeau voor mijn moeder die 65 wordt. Ik ben heel benieuwd wat zij ervan vindt. De muurstickers voor de kamer van mijn dochtertje waren in ieder geval een groot succes! Lieveheersbeestjes en je lievelingsbloemen (klaprozen) boven je bed en een... hommeltje op t lichtknopje, hoe leuk is dat! De muurstickers die ik over had hebben mijn saaie laptop opgefleurd.read more
Saskia Hemelt-Hofstede
Saskia Hemelt-Hofstede
2021-03-16T19:28:39+0000
4 bladen met muurstickers gekocht. En ik ben er helemaal happy mee 🥰Ze zijn super mooi, realistisch in grote en van uitermate goede kwaliteit. Mijn zoontje ging de muurstickers van de egels aaien ❤🦔 zo leuk! ik ga zeker nogmaals hier bestellen. het was trouwens super snel binnen!
Molly van den Braak
Molly van den Braak
2021-03-16T19:20:29+0000
Helemaal verliefd op de vogeltjes van Myrte! Ik heb de artprints van het roodborstje, de mus en merel in een mooi lijstje. De mokken zijn niet alleen mooi, maar drinken ook lekker. Komen verpakt in een mooie verpakking, dus ga ik zeker ook eens cadeau doen!
Han Neke
Han Neke
2021-03-16T18:41:44+0000
Verschillende bordjes, tekeningen en kussens gekocht bij Myrte. De tekeningen zijn super gedetailleerd en alles is met zorg gemaakt! Ik word er heel blij van!
Miriam Leussink
Miriam Leussink
2021-03-16T17:55:03+0000
Ben heel blij met het mooie plaid met ijsvogels. Mooie artikelen staan er ook op de website. Ga zeker vaker kijken en iets bestellen! 👍
Mia Bink
Mia Bink
2021-02-20T20:36:12+0000
Blij met m’n prachtige deken😊. Leg’m zo, zodat ik mooi uitzicht heb op die vrolijke ijsvogels. Dankjewel Myrte👍🏻
Vivi Burgers
Vivi Burgers
2020-11-18T17:16:30+0000
Wat een leuke spullen, en als je dan wat besteld wordt er ook nog een leuke kaart met een bedankje bijgevoegd. Super leuk. Een aanrader!
Mirelle Charlier
Mirelle Charlier
2020-10-15T20:33:27+0000
De muurstickers zijn mooi qua kleur en vormgeving. Zijn makkelijk aan te brengen en heel stevig👍🏽
Caroline ten Pas
Caroline ten Pas
2020-08-09T10:59:56+0000
Fantastische prints, de stickervellen zijn zo leuk, zelfs snorhaartjes bij de muisjes blijven mooi.Merels zitten inmiddels op gelijmde takjes aan de muur, ik ben er blij mee.Ook hele mooie artikelen om kado te doen, al meerdere vrienden blij mee gemaakt,Ik ben absoluut fan! 😍
Madelon Didden
Madelon Didden
2020-05-14T15:10:10+0000
Prachtig notitieboek en muurstickers van Merels ontvangen, lust voor het oog!!
Deborah Elsinga
Deborah Elsinga
2020-04-29T17:31:45+0000
Goede en snelle levering en prachtige plaatjes🍀
Susan Verheij
Susan Verheij
2020-04-23T17:51:58+0000
ze maakt tenminste echte creaties ipv action rommel
Ellen van Seijen
Ellen van Seijen
2020-03-06T21:18:20+0000
Prachtige producten, in werkelijkheid nog mooier dan online. De service is geweldig, snelle levering. Een echte aanrader!
Miranda van der Spek
Miranda van der Spek
2020-03-04T17:21:43+0000
de tegeltjes zijn ook!! zo mooi.
Wendy Heeger
Wendy Heeger
2020-03-03T10:25:26+0000
Myrte reageert direct, heel behulpzaam en meedenkend. Ook in voor eigen persoonlijke wensen.Absoluut een aanrader 🖤
Ingrid Kaptein
Ingrid Kaptein
2018-11-10T23:12:00+0000
Haar tekeningen maken mij altijd blij, met vogels op de bank en aan de muur. Een specht bij mijn schuur... en drinken uit een beker waar een ondeugende muis mij aankijkt. 😊🐦🐀🐤
Geke de Wit
Geke de Wit
2018-05-31T08:46:22+0000
Ik heb prachtige kussens, nog eentje in bestelling, een mooie mok met de ijsvogel, elke dag drink ik daar heerlijk koffie uit, een fijn schrijfboek, prachtige kaarten, waarvan ik er 1 heb opgestuurd en 1 heb ingelijst... Jaaaaaaa ik ben heel groot fan ���
Wendy Bosman-Plender
Wendy Bosman-Plender
2018-05-30T20:24:56+0000
Ik ben fan van het eerste uur! Ik heb meerdere spulletjes van Myrthe waaronder kussens, kievit wandbord, theedoeken en wenskaartjes en ben elke keer weer blij verast met de prachtige ontwerpen en kleurgebruik! Als echt vogel en dieren liefhebber wordt er steeds weer blij van en geeft het een mooie... toevoeging aan ons interieur! Daarnaast een zeer klantvriendelijkst bedrijf!read more
Ellen De Jong
Ellen De Jong
2018-05-30T16:34:03+0000
Erg mooi, kleuren zoals website. Heb 2 kussenhoezen en een mooi bordje. Echt mooi, ben er nog steeds blij mee.
Next Reviews

Customer pictures!

Loads of lovely people have sent us e-mails with lovely pictures and wonderful stories, for which we are very grateful. Here you find some of them. 

Scroll to Top